BLOG

BLOG
BLOG

The Team

Det er alltid viktig å bli kjent med menneskene som er med i den daglige driften i et selskap, og Pixzelle Studio er ingen unntak. For noen kan dette virke lite relevant, men for meg er dette viktig. For la oss være ærlige, innovative mobilapplikasjoner på markedet blir ofte ikke gjenkjent.

Det er derfor, etter fem år, at jeg har valgt å gå bort fra mine vanlige innlegg om teknologiske fag som fremmer våre tjenester og ferdigheter. Emnet i dagens innlegg er like viktig. Jeg vil gjerne dedikere det til å anerkjenne og feire de ansatte i Pixzelle Studio. En gjeng jeg er veldig stolt av å være en del av og et team som blir sterkere for hver dag. 

Dette er de ansatte i Pixzelle Studio:

 

Octavio (Octis):

Elsker bandet the Smashing Pumpkins og uvanlig mat. Denne utrolige UI/UX-designeren fra San Luis Potosí har en holdning og drivkraft for å designe visuelt tiltalende mobilapplikasjoner. Han støtter også teamet med all slags grafisk design. Fra nå av, har vi blitt bedt om å referere til han som UX Ninja.

 

 

Yessica (Yess):

Musikkelsker som er stor fan av Beatles og klassisk musikk. Som vår eneste utvikler har hun styringen over noen av selskapets mest komplekse applikasjoner. En av de store utfordringene hun har hatt med Pixzelle, er å jobbe i den surrealistiske verden av ARKit. Dette forklarer hvorfor hun ofte mister oversikten over tid og dager.

 

Diego (Dieguez):

Trofast tilhenger av det beste laget i Mexico (som jeg ikke kan nevne for å unngå krangler, men jeg vil si jeg er helt enig med han). Han er alltid i tide og på jakt etter nytt potensiale for Android-operativsystemer. Diego er alltid villig til å ta på seg nye utfordringer og er den eldste i teamet vårt. Han lærte å programmere på samme tid som han lærte seg å gå.

 

 

Rich (Richie):

Den skjeggete mannen med eksklusiv (eller merkelig) smak når det kommer til mat, er ansvarlig for alle prosjekter og frister. Han følger produksjonsutviklingen til alle Pixzelle sine prosjekter og er ansvarlig for å gjøre alle våre kunder fornøyde. Rich elsker Spiderman og universet rundt ham.

 

José Alejandro (Alex): 

En sykkelentusiast som elsker popcorn og en god film. Alex er den engasjerte lederen for IOS-utviklingen hos oss. Han har et godt øye for detaljer, og er nok den mest alvorlige blandt oss, til du har tjent hans tillit. Tips: hvis han trekker deg til en gaveutveksling, vær forberedt, hans gave vil være en totalt skuffelse.

 

Rodolfo (Rudy):

Han vil være irritert på livet, frem til at han får tak i det nyeste Nintendo-spillet. Han er leder for Android-utviklingen, og motiverer teamet sitt til å levere det beste operativsystemet har å tilby. Han er alltid oppdatert innen den nyeste teknologien utviklet av Google, og bruker de oppløsningene, merkene og funksjonene systemet tilbyr.

 

Erika:

Vår mor. Erika ser alltid hver eneste detalj i selskapet, og sørger for at tallene er riktige og øker jevnt. Hun har en lidenskap for det hun gjør, og gjør oss sterkere for hver dag ved å forberede oss på alt som kan komme opp. Hun elsker katter, og kommer alltid opp med den perfekte løsningen på ethvert problem du har.

 

Alexis:

Er en del av IOS-teamet og er ekspert på merkevaren med et eple. Han er den vi henvender oss til når vi trenger å løse en av oppgavene operativsystemet gir oss. Han er alltid på topp av alle prosjekter han er ansvarlig for, og spiller en viktig rolle i utviklingsteamet. Han er uadskillelig fra scooter sin, og er alltid på jakt etter nye utfordringer og opplevelser.

Alexis elsker veddemål og videospill, og er den nest siste som ble med i teamet vårt.

 

 

Itzia:

Zen-jenta som vil, selv om kontoret så sto i brann, høre og snakke med deg med en ytterste ro. Hun støtter oss med en av de mest kompliserte oppgavene på kontoret, som er å sørge for at alt går på skinner slik at alle kan gjøre jobben sin. For å ikke nevne, det ville aldri vært kaffe uten henne. Hennes største kjærlighet er bandet Café Tacuba.

 

Moises (Moi): 

Nyeste tilskuddet i gruppen, som tiltrådte teamet entusiastisk og er full av energi. Moises er fra Guadalajara og elsker å gå på rulleskøyter. Han lærer å tilvenne seg våre vaner, den rare maten vi spiser og skjønnheten i trafikken som omgir Mexico City.

Dette er teamet. Nei, det er mye mer enn det. Dette er Pixzelle Studio familien. Og alle vet hva som skjer hvis du roter med familien...

Hvis du leser dette, ønsker vi deg det beste for 2019, samt uttrykke vår takknemlighet for tilliten du har til vårt arbeid. God ferie!

Post